Boyun askı ipi firmamız tarafından 20mm genişlik 90cm uzunluğundaki iplere sublimasyon veya serigrafi yönetmiyle imal edilmektedir.

Boyun ipleri birçok farklı alanda yaygın olarak kullanılır. Kurumsal etkinliklerde, fuarlarda, konferanslarda, festivallerde kurumsal kimliği yansıtır.

Ayrıca, kart askı ipleri çalışanların güvenliğini artırmak için iş yerlerinde de sıklıkla tercih edilir.

Dayanıklılık ve konfor ön planda tutularak tasarlanan iplerimiz, polyester, naylon veya pamuk gibi farklı malzemelerden hazırlanır.

İp siparişleri için bizlere göndereceğiniz logonuz grafikerlerimiz tarafından baskı haline getirilir ve sizin onayınıza sunulur. Onay sonrası adete göre 3 ila 7 gün içinde hazırlanarak kargolanır.

Baskı yapılacak ipin rengini kurumsal renklerinize göre belirleyebilirsiniz. Uçları tek kancalı, çift kancalı, maşalı veya yoyolu olarak dikilir.

En az 20 adet üretilmektedir. İp fiyatlarımız ipin rengine, adetine ve ucundaki aparata göre değişiklik gösterir.

Siparişleriniz için bizlerden teklif isteyiniz.